Блог

Бебешки покани и картички

В Моето Фото може да си поръчате покани за бебешки партита, кръщенета, както и картички за различни бебешки поводи. Асортиментът ни е изложен в раздел покани и картички в онлайн магазина.

Добре е да знаете, че всяка една картичка и покана, може да бъде поръчана във вида в който е изложена в магазина, но е възможно и тя да бъде абсолютно персонализирана с различни цветове, картинки, елементи, фотография на бебето и лично послание.

По този начин вие ще получите готови уникални картички или покани, които трябва само да раздадете. Не е необходимо да ги дописвате на ръка или да лепите послание и снимка отделно. Много по-естетично е, когато снимката и картичката са отпечатани заедно на един лист, без да има отделно залепени елементи. На всеки гост ще направи впечатление оригинално изработената картичка или покана по-поръчка, а не набързо закупената от магазина. Все пак детайлите са много важни, особено когато става дума за любими поводи.

Картичка за бебе

Повечето клиенти се притесняват, че изработката на покани ще отнеме много време с което те не разполагат. Нека ви обясним колко време ще отнеме изработването на индивидуални картички и покани в Моето Фото:

1. Най-важното е първо да се свържете с нас по телефона, за да може да ви обърнем внимание веднага, след като поръчката е спешна. Разговорът ще отнеме може би около 15 минути, за да уточним какво точно искате да се направи, колко са бройките и до кога да са изработени.

2. Изпращане на имейл от ваша страна със снимка на бебето, послание имена и всичко което искате да бъде включено в поканата или картичката. Ако го направите веднага ще отнеме най-много 1 час. Всъщност тази стъпка зависи изцяло от вас.Покана за бебешко парти

3. Изпращане на оферта от наша страна за съответния брой картички или покани, както и данни за капаро или пълно предплащане. Задължително е да има минимум капаро, поради поръчковата изработка на всеки продукт. Няма как да отпечатаме индивидуални покани, без гаранция за сериозността на поръчката.

4. Методите за заплащане вече са много лесни и бързи, така че докато вие се подготвяте с капарото, ние изработваме вашия дизайн на поканите или картичките. Изпращаме мострите на имейла ви и от там следват евентуално последни корекции и печат. Всичко това се случва в един и същи ден от точка едно до точка четири.

5. След получаване на платежно нареждане снимано от вас или при проверка на сметката, следа отпечатването на поканите, изрязването и пакетирането. Ако се състоят от две страници, те биват биговани по средата, за да може да се прегъват правилно. Отпечатването се извършва на следващия работен ден след плащането и изработването на дизайна. Ако количеството е вместимо в работния ден, те ще бъдат отпечатани, обрязани и биговани, опаковани и изпратени още в същия ден, ако количеството е по-голямо това ще се случи на следващия ден.

 

Изброихте ли колко дни се събраха за изработването на вашите покани? Общо между 2 и 3 дни. С куриер ще пристигнат най-късно на четвъртия ден от разговорът ви с нас по телефона. Това не е никак много за индивидуална поръчка. Ако не сте си отделили толкова дни ще трябва да се задоволите с готови покани, за които обаче ще загубите доста време да попълвате на ръка.Покана за бебешко парти за момиченце

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.