Блог

Не се лишавайте от фотограф за вашето тържество!

Прави ми впечатление, че е обичайна практика да се организират хубави тържества с приятели и роднини, вложени са много средства и усилия, за красив празник и в същото време не е помислено за фотограф или по-точно е спестено именно от фотографската услуга.

Обаче какво се случва след празника? Забавлението е приключило, гостите са си отишли, отминали са дни и става така, че когато разказвате за вашето тържество, няма качествени снимки, които да покажете. Няма запечатани прекрасни спомени, има размазани кадри с телефони, или дори никакви кадри, понеже в заведението е било тъмно или всички са били ангажирани да се веселят и никой не се е сетил да снима. В добрия случай има някой, който може и да носи малък фотоапарат, но много често не знае, как точно да го използва.

Заснемане на тържество

Винаги, когато наблюдавам частни тържества или кадри от телефони от такива важни за човек събития, се чудя „Нима най-недостъпната услуга е била фотографът?“ Дали организаторите са се сетили, че може да поканят фотограф? Може би всеки иска добър фотограф или пък се носи славата на добрите фотографи, че са скъпи, но е добре преди да се слагат такива етикети, да определите какво за вас е добър фотограф? Да запечати важните моменти в качествен кадър, да заснеме прохождането на детето ви и търкалянето на прощъпулника, да отрази пенсионирането на родителите и така нататък, или искате дълбок затрогващ сценарии със специални ефекти, заради които да си струва високата цена? Цената за заснемане на едно тържество се определя основно от изискванията на клиента към самата фотография. Но в никакъв случай цената не е условието поради което, да се лишите от фотограф за събитията които ви радват и вълнуват.

Фото заснемане на рожден денЗнаете, че за сватба задължително се наема фотограф, но защо това е задължително само за този обичай? Нима не се полагат огромни усилия за рожден ден? Годеж? Среща на класа? Събиране на рода? Нима не сте достатъчно красиви на тези празници, не сте поканили най-милите си хора и не тръпнете от нетърпение да се срещнете? Не се лишавайте от човекът, който ще заснеме всички ваши невероятни моменти. Партито е само едно, снимките ще ги разглеждате цял живот, ще ги показвате и ще връщате радостта от преживяванията си пак и пак.

Няма малък случай за заснемане, фотографите сме на разположение за всеки случай и не е нужно да омаловажавате събитието си.Заснемане на юбилей

За следващото тържество, събиране, първа среща с бебчето, посещение на аквапарк, събиране с майките вкъщи и много много други, не се колебайте, а помислете за фотографа, който със сигурност ще запечата огромна радост в кадрите си. Не слагайте етикети - това е скъпо, не си струва и т.н. понеже всеки един миг е единствен, снимката е единствената възможност да го преживеете отново и отново.

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.