Блог

Приложение на нашите фотографии

Сещате ли се за всички възможни приложения на вашите фотографии? Когато поръчвате фотограф е добре да сте наясно с това, какво ще правите после с вашите снимки.

Ако ще отпечатвате меню за ресторант или бар, е добре да знаете, че снимките трябва да са минимум 300 ppi (pixels per inch). Може би се чудите защо толкова наблягам на това? Защото имах лошия опит да получа снимки от фотограф, които бяха 72 ppi и се оказа, че по-голяма разпечатка от пощенска картичка, не мога да направя. Как да го обясниш на клиента, който е платил за такъв фотограф?

Затова, първо уточнете какво ще правите с вашите снимки, но моят съвет е, каквото и да правите искайте си пълната резолюция на снимките, а именно минимум 300 ppi. Когато получите висококачествена снимка, може да направите почти всичко с нея. Защото в началото, може да не се досетите за всичко, което след време ще поискате.Фото рамка

Основните приложения на фотографиите са създаване на албум със спомени, или тематичен албум, фотокниги, както и рамкиране на избрани фотографии в по-големи формати. В Моето Фото, може да отпечатате любими снимки с перфектно качество на печат в абсолютно всички формати, включително до 160 см по едната страна. Фотография заснета от нас е абсолютно годна за всички формати, които може да пожелаете.

Друго много актуално приложение на снимките е отпечатването на картини от тях. Оригиналният или редактиран файл може да се отпечата върху канава (подобно на платно за рисуване), да се опъне на подрамка и да получите картина от вашата снимка. Предлагаме няколко разновидности на канава, в зависимост от ефектите, които искате да постигнете.

Фото плакатВъзможно е да се добавят ефекти на фотошоп и да получите много интересна картина от снимка, подходяща както за подарък, така и за лично удоволствие.

Някои видове фотографии са изключително подходящи за изработването дори на фототапет. За целта може би трябва да сте професионален фотограф, за да направите такава снимка. Ако имате такава снимка, може да я отпечатате при нас на над 25 различни типа хартии и фолиа.

Фототапет от снимка

 

Друго интересно приложение на снимките е създаването на пъзел от тях. Превръща се в оригинален подарък, както и забавление за семейните вечери. 

От фотографиите може да се изработят още магнитчета за хладилник, тениски, чаши, календари и каквото още ви хрумне. Всъщност няма ограничение в употребата на фотографиите стига те да бъдат с професионално качество.

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.