Условия

Условия

Уводни условия

1. Условия за поръчка на индивидуален проект:

За да направите поръчка за индивидуален проект, било то дизайн, предпечат или която и да е от нашите услуги е задължително да попълните формата за запитване. Попълнете коректно всички полета, а в полето "Допълнителни изисквания" опишете подробно всичко, което сметнете за необходимо.

Това, че правите запитване не Ви задължава с нищо! След като получите отговор, Вие ще прецените дали да направите допълнителни уточнения и дали да се възползвате от услугите ни.

2. Условия за закупуване на стока от нашия онлайн магазин:

За да закупите продукт от нашия онлайн магазин не е необходимо да попълвате формата за запитване. Достатъчно е да се регистрирате в системата, да изберете продукт и да следвате инструкциите до приключване на пазаруването. Въвеждайте коректни данни за обратна връзка.

3. Условия за рекламация:

Всеки клиент има право на рекламация в следните случаи:

  • Когато направената поръчка не отговаря на получената стока. За целта се проследява кореспонденцията /направената поръчка/ и се уточнява от къде идва проблемът. При установяване на нередност от страна на MishelFoster Дизайн, клиентът има право да получи правилния продукт. Преди да се направи рекламация е добре да се провери информацията подадена при поръчката.
  • Когато продуктът има печатен дефект. Всеки продукт минава качествен контрол, за да се сведат подобни дефекти до минимум. Ако бъде пропуснат печатен дефект, продуктът може да бъде върнат и подменен с недефектен такъв. Задължително трябва да бъде върнат дефектния продукт във вид в който е бил получен! Допълнително повредени, намачкани или скъсани продукти не биват подменени! Продуктът трябва да бъде върнат във фабричната си опаковка. Под печатен дефект се разбира дефектна площ от 5 кв.см. на 1 кв.м.
  • Рекламацията не важи при намачкан, разлепен или скъсан продукт, получен с дефект в опаковката или при невнимателно отваряне. Продуктите са застраховани в Еконт за повреда, ако установите нередност, нарушеност на опаковката, е редно да отворите продукта пред доставчика и да се уверите, че продуктът не е наранен. Всяка стока се изпраща с възможно най-надеждната опаковка, а продукти на стойност над 50 лв. биват застраховани, когато опаковката е мека.
  • MoetoFoto.com не носи отговорност при монтаж на продуктите от клиентите или от други фирми.
За да се избегнат всякакви недоразумения е добре да сте запознати с условията на магазина, както и с точните параметри на продукта, който купувате.

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.