Печат върху канава

Печат върху канава

Ако искате вашите снимки да получат класически изглед на картина, то най-добрият вариант би бил печат на снимка върху канава. В Моето Фото разолагаме с няколко вида канави, които може да прегледате в съответния раздел.

За разлика от повечето студиа отпечатващи снимки върху канава, ние можем да ви предложим размер 160 см по едната страна на вашата картина. Другата страна може да бъде до 50 метра. Така че, при нас можете да постигнете максимален размер на вашето изображение.

Единственото условие е файлът, който ще ни дадете да съответства по качество на желания размер. Но ако имате фотографии заснети от професионалисти, би трябвало да няма проблем да бъдат увеличени до тези параметри. Разбира се, това че имаме големи възможности за печат, не означава, че не можем да отпечатаме и по-малки формати. Можем да направим картина от снимка във всякакви размери, затова не се ограничавайте в желанията си.

Фотографиите върху канава са чудесни за подарък, подхождат на всякакъв интериор, а защо не и да зарадвате сами себе си.

Още един плюс при поръчка на печат върху канава при нас е, че може да поръчате и опъване върху подрамка, което на практика превръща вашата фотография в готова завършена картина, която можете директно да окачите на стената. Няма нужда да търсите фирма, която да извърши тази услуга отделно.

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.