Печат на снимки

Печат на снимки

В Моето Фото може да поръчате печат на вашите любими фотографии с невероятно качество. Печатът обаче не е всичко! Може да избирате от богата гама фото хартии, които да допринесат за пресъздаването на вашите емоции от кадрите върху хартията.

Важно е да знаете, че в Моето Фото залагаме изключително на качеството, снимките отпечатани при нас са със живот над 30 години при съхранение в албум. Мастилата са оригинални за съответните принтери. Фото хартиите са създадени специално за конкретната машина и действат в синхрон с мастилата, за да получите едни наистина качествени снимки.

В Моето Фото предлагаме следните формати хартия за снимки в см: 9х13, 10х15, 13х18, 15х21, А4, А3, А3+, както и всякакъв друг нестандартен размер, който може да се вмести в някой от посочените.

Относно видовете хартия може да се запознаете с качествата на всяка една в раздел Характеристики на хартията.

В случай, че не можете да решите или не ви е ясно, винаги може да позвъните и да се консултирате с наш служител относно качеството на хартията и коя ще се окаже най-подходяща според типа и целта на фотографията.

Разбира се, ако само цената има значение ние сме насреща да предложим и компромисен вариант с по-нисък клас хартия, но отново със същите висококачествени мастила. Срокът на годност е еднакъв при всички видове хартии.

При консултация може да получите съвет, коя е най-подходящата хартия за вас и в същото време допустима като бюджет.

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.