Заснемане на тържества

Заснемане на тържества

В Моето Фото може да поръчате заснемане на всякакъв вид тържества. Винаги е по-добре да имате отговорен фотограф за спомените, които искате да запечатате, от колкото да разчитате на масовите снимки с телефони, които най-често ви показват във форма и светлина, която може и да не ви хареса.

По време на вашето тържество фотографът следи и присъства на всички важни сцени, докато за вас остава само празникът и забавлението.

Бихте могли да си поръчате фотографски услуги за юбилей, рожден ден, парти по случай пенсиониране, роднинска среща, годежи, сватби и много други. Когато услугата е достъпна, тя започва да бъде често предпочитана при различни поводи.

Най-хубавото е, че след заснемането получавате вашите спомени и на хартия, и всеки присъстващ на партито получава екземпляр от желаните кадри.

Много са актуални фотосесиите на детски рожденни дни. Заснемането може да се извърши и час – два преди самото парти, така родителите ще се насладят на спокойна фотосесия преди голямата забава.

Ако желаете по интересни фотографии е добре да отделите специално време за тях, преди или след самото тържество. Възможно е да се направи сценарии по който да направим самите снимки, за да бъдете уникални и оригинални. Много клиенти имат своя собствена гледна точна за желаните снимки и е добре тя да бъде споделена с фотографа.

В случай, че няма предварителна уговорка за сесията, фотографът заснема всички важни сцени, интересни моменти, различен ъгъл на събитието, общи снимки и т.н. по свое усмотрение.

Заснемане тържество 2

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.