Продуктова Фотография

Продуктова Фотография

Всички знаем колко е важна рекламата при продажбата. Перфектният външен вид на продукта е гаранция за успешното му налагане на пазара. Затова отговорността пада изцяло на фотографа и дизайнера.

В Моето Фото предлагаме заснемане на продукти за различни цели – предлагане в онлайн магазини, създаване на менюта за ресторанти, барове и други заведения, продуктови каталози, брошури, плакати и други.

Продуктовото заснемане би могло да се извърши, както на територия посочена от клиента, така и в наше студио.

Процесът по заснемането протича в следния ред:
1. Предварителна среща – разговор: в която се уточняват всички изисквания към фотографа и дизайнера. Определят се количеството продукти, както и мястото на заснемане, насрочва се дата за самата фото сесия, съобразена с възможностите и на двете страни. Определят се срокове за извършване на цялостния проект.
2. Осъществяване на самата фотосесия: Фотографът заснема при професионални условия желаните продукти, като е длъжен накрая да предостави фотографии според изискванията уточнени на първа среща.
3. Постобработка: Извършва се задължително за леки корекции върху изображението, или сериозни промени по желание на клиента, ако има специални изисквания към заснетите обекти – например да са поставени в друга среда, да имат допълнителни ефекти или да се подготвят изцяло за предпечат или представяне в интернет. Хубавото на Моето Фото е, че може да извършите всички тези услуги комплексно при нас.
4. Предаване на изпълнения проект.

DSC02894Продуктова снимка

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.