Частни фотосесии

Частни фотосесии

Празниците са си празници, но друго си е, когато отделите време за една перфектна частна фотосесия. Това е времето в което ще бъдете снимани, така както искате и ще получите снимките за които всъщност мечтаете. Това е времето специално за вас и вашия фотограф. Вие и вашето събитие сте достатъчно важни, за да се задоволите само с общите снимки в процеса на партито. Това е моментът в който сте възможно най-красиви, с прекрасен тоалет и грим. Отделете си време, за да запечатате тази своя визия и да я превърнете в един красив спомен.

Режисираната фотография при всички случаи е по-добра от общата случайна фотография. В случайността може да има 2-3 добри кадъра от 20-30, докато в индивидуалната фотография добрите кадри са 15 от 20.

Така че, ако искате да получите наистина добри снимки, които да показвате с радост на всички, най-добре да отделите повече време за среща с фотографа си.

При индивидуалната фотография препоръчваме да направим среща няколко дни преди самото събитие, за да обсъдим всички подробности, да установим какъв ще е сценарият и да се снабдим с всичко необходимо за същината на фотосесията. За целта нашият сценарист и режисьор ще измисли най-добрия сценарии за вас до най-малката подробност. Това спомага да се чувствате удобно и в свои води по време на снимките. Никой модел не се чувства комфортно в непозната среда. Сценаристът разбира вашата същност и желания и е готов да ви даде насоки относно сюжета на фотосесията.

Каквото и да си говорим, частна фотосесия без умисъл и план, е обречена на провал. Колкото повече детайли бъдат изпипани, толкова повече успешни кадри ще получите.

Индивидуалната фотосесия е подходяща за всеки, който иска да получи прекрасни портрети, за подарък по случай голям семеен празник или много други поводи, а защо не и без поводи? Може просто да сте любопитни какво би било да снимат само вас? И възможно ли е и вие да получите онези бляскави, съвършени фотографии? Разбира се, че е възможно! Фотографията е изкуство, което освен да представя реалността, има свойството да я представя много по-красива, както и обратното, но предполагаме, че никой няма да поиска точно това...

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.