Фото календари

Фото календари

Предлагаме изработка на календари по поръчка, съдържащи ваши фотографии или такива заснети от нас. В Моето Фото изработваме еднолистни календари с формати от А5 до А3+, както и големи Фото календари с размер до 160 см по едната страна.

Многолистните календари е възможно да съдържат 3 листа х 4 месеца всеки, 12 листа х 1 месец на лист, 6 листа – двустранни, както и 4 листа х 3 месеца.

Относно материала от който да бъде изработен вашият календар, можем да предложим богата гама луксозни картони, хартии, както и по-тънки и по-обикновени за комерсиално разпространение.

В Моето Фото предлагаме фото календари отпечатани директно с вашата фотография или фото календар с празни позиции в които вие лично можете да си подредите снимките. Това са предпочитани варианти за детски градини, училища и др.

Може да разгледате готовите предложения за календари в нашия онлайн магазин.

Желателно е поръчките за календари да се правят между месеците септември и края на ноември, за да успеем в натоварената кампания да осъществим всички поръчки. Поръчките за детски календари и за детски градини, трябва да се приключат преди коледните празници, за да може родителите да ги раздадат навреме за празниците.

Ако желаете индивидуален календар изработен специално за вас, моля свържете се с нас. Можем да изработим идеалния за вас календар!

Разгледайте изложените по-долу мостри, изработени по поръчка на наши клиенти с изпратени от тях снимки. Всички детски снимки са с допълнителна графична обработка, за да бъдат отделени децата от останалата среда във фотографията.

Детски календариДетски календари за момчетаДетски календари Ледено КралствоДетски календар за момче и момичеДетски календар УинксДетски календар Мечо ПухДетски календар за много децаДетски календар за няколко снимкиДетски календар

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.