Фото Комикси

Фото Комикс

В Моето Фото можете да поръчате уникалната услуга – създаване на фото комикс и да направите невероятен подарък на близки и приятели, а защо не и на вас самите?

Какво представлява Фото комикса? Фото комикса е изработен от ваши подбрани снимки, подредени смислово, от наш автор сценарист, с добавен текст към всяка снимка, така че да се получи интересна завършена история. Тематиката може да подскажете и вие, като клиенти, например – романтична, комична, драматична, да разкажете кратка история на снимките и какво очаквате да видите във вашия комикс.

Фото Комикс

Сценаристът ни Петър Петков се заема с него и спазвайки вашите изисквания създава уникалния комикс.

Накрая получавате завършен комикс в снимки, отпечатан на А4 формат или А3 по избор. Вашият фото комикс ще получите и в електронен формат на електронна поща.

Фото комиксът може да бъде изработен от един лист или няколко според желанията ви.

Фото комиксът от една страница е подходящ за фирмени празници, рождени дни, годежи, сватби и други поводи, понеже позволява да се рамкира и да се постави някъде на видно място.

Може да сте сигурни, че всеки би се зарадвал на подарък създаден лично за него, с любими кадри. От опит знаем колко добре се възприема фото комиксът, предизвиква множество положителни емоции и усещане за специално внимание. Още повече, че това е услуга непозната на пазара и предлагана само и единствено от нас.

Ако фото комиксът е от няколко страници, може да се подвърже в Моето Фото и да се превърне в книжка. В този случай фото комиксът може да бъде различни размери, за целта трябва да се обсъди предварително.

ФотокомиксВ случай, че искате специална фотосесия за създаването на вашия фото комикс сме на разположение да я заснемем. По този начин ще може всяка снимка да бъде създадена за конкретната случка в комикса.

Трябва да сте сигурни обаче, че дори вие да изпратите ваши фотографии, нашият сценарист ще успее да измисли невероятна история и да създаде вашия уникален фото комикс.

Контакти

За фотосесии и консултация:
тел.: 0899 107 762

Печатна база:
тел.: 0884 406 295
ел. поща: info [at] moetofoto.com

Пон-Пет: 9:00-18:00
Събота: 10:00-16:00
Неделя: 10:00-14:00

Промоции и новини

Абонирайте се за нашите ексклузивни оферти и промоционални намаления.